+45 6186 8611 hh@coachingzonen.com
Inspiration og værktøjer
– læs med på bloggen

Inspiration og værktøjer

Jeg elsker at dele ud af værktøjer og viden på min felt, og du er hjerteligt velkommen til at lade dig inspirere af de blogindlæg, jeg deler her.

Normalt skriver jeg om dét, der optager mig i hverdagen, ud fra mit eget verdensbillede, mit værdisæt og mine erfaringer. Nogle gange støder jeg på emner, når jeg coacher og rådgiver kunder i praksis, som inspirerer mig til at fare i blækhuset. Det gør jeg, når jeg tænker, at emnet/udfordringen er relevant at få sat lup på, for mange mennesker.

Jeg skriver altid fra hjertet – og krydrer med gode råd, brugbare værktøjer og nye vinkler.

Angst for angsten
Angst for angsten

Angst for angsten

Er du angst for angsten? Når angsten har tag i én, kan det nærmest føles som at være ”kapret” og uden kontrol over egne tanker, følelser og kropslige reaktioner. Der er kan være mange årsager til, at den dukker op. Angsten kan f.eks. komme i kølvandet på en...

Work-life-balance
Work-life-balance

Work-life-balance

Der er meget at vinde ved en sund work-life-balance. Der var tidligere en meget skarpere grænse mellem arbejdsliv og privatliv. I dag er grænserne mere flydende - og for nogen helt udviskede. Den teknologiske udvikling har sat sine spor. Ikke alene på den måde vi...

Om coachingzonen

Kvinden bag Coachingzonen (2006) er Henriette Høeg. Hendes mission er at være med til at skabe robuste organisationer, der tackler udfordringer og forebygger stress i tide, så både ledere og medarbejdere kan folde deres fulde potentiale ud, og trivslen kan blomstre. Glade medarbejdere har positiv effekt på bundlinjen.

 

Om Henriette Høeg

Henriette brænder for at gøre en forskel for alle – voksne som unge – der oplever mistrivsel, pres, stress eller stressrelateret angst. Hun tilbyder skræddersyede forløb med afsæt i NLP, Positiv psykologi og Metakognitiv psykologi. Henriette har en bred, faglig ballast og møder den enkelte med empati, energi og en skarp intuition.

 

Kontakt mig her

Sundhedscenteret
Frederiksgade 7
3400 Hillerød

Hos Norup
Roskildevej 46
2000 Frederiksberg 

+45 6186 8611

hh@coachingzonen.com