+45 6186 8611 hh@coachingzonen.com

Autentiske kundehistorier

– læs med på bloggen

Autentiske kundehistorier

Flere af Coachingzonens kunder har lyst til at dele ud af deres erfaringer. Alle kundehistorier på siden er autentiske. Nogen står frem med fornavn. Andre har ønsket at være anonyme og har et ”kaldenavn”. 

I hvert tilfælde kan du læse om kundens problemstilling, om processen forløb, antallet af samtaler – og hvordan kunden har det, efter at have fået hjælp. Du er hjerteligt velkommen til at lade dig inspirere. For måske kan du genkende netop dét tema eller den udfordring, jeg har hjulpet en eller flere kunder med, bl.a.: 

  • Stress, angst, eksamens- og præstationsangst
  • Tankemylder, bekymringer, katastrofetanker
  • Selvværd, selvtillid, tro på sig selv 
  • Work-life-balance 

Om coachingzonen

Kvinden bag Coachingzonen (2006) er Henriette Høeg. Hendes mission er at være med til at skabe robuste organisationer, der tackler udfordringer og forebygger stress i tide, så både ledere og medarbejdere kan folde deres fulde potentiale ud, og trivslen kan blomstre. Glade medarbejdere har positiv effekt på bundlinjen.

 

Om Henriette Høeg

Henriette brænder for at gøre en forskel for alle – voksne som unge – der oplever mistrivsel, pres, stress eller stressrelateret angst. Hun tilbyder skræddersyede forløb med afsæt i NLP, Positiv psykologi og Metakognitiv psykologi. Henriette har en bred, faglig ballast og møder den enkelte med empati, energi og en skarp intuition.

 

Kontakt mig her

Sundhedscenteret
Frederiksgade 7
3400 Hillerød

Hos Norup
Roskildevej 46
2000 Frederiksberg 

+45 6186 8611

hh@coachingzonen.com