+45 6186 8611 hh@coachingzonen.com

Hjælp til unge                                                                – angst, stress, mistrivsel

Hjælp til unge – angst, stress, mistrivsel

Jeg hjælper løbende en masse børn og unge i alderen 15-25 år. Jeg vil også gerne hjælpe dig. Mon du kan genkende en eller flere af disse udfordringer:

  • Mistrivsel
  • Overtænkning, tankemylder, tankelæsning, bekymring
  • Angst, præstationsangst, kalenderangst, eksamensangst
  • Stress
  • Selvværd, skyld, skam, selvkritik, sammenligning
  • Pres i skole, gymnasie, studie, læreplads, første job
  • Struktur, prioritering, FOMO

Har du brug for hjælp?

Du er velkommen til at ringe til mig helt uforpligtende for at høre om dine muligheder.

  • Vi aftaler, hvornår vi afholder den indledende samtale. Den kan foregå på telefon eller face2face i Hillerød eller på Frederiksberg.
  • Efter samtalen modtager du et forslag til, hvordan jeg kan skræddersy et forløb til dig. Med præcis dét indhold og de redskaber, du har brug for.
  • Imellem vores samtaler arbejder du videre med de øvelser og redskaber, vi aftaler.

Om mig

Jeg skaber et tillidsfuldt rum, hvor der er plads til, at du kan være dig selv. Jeg ønsker, at du føler dig mødt, set og hørt. I samtalerne er jeg nærværende, observerende og aktivt lyttende. Når jeg udfordrer dig med spørgsmål, er der altid med en positiv intention og hjertet på rette sted.

Jeg ønsker at give dig min hjælp – til at have det godt i dit ungdomsliv!

Henriettes værktøjer gav fornyet energi og tro på mig selv! 

Jeg startede hos Henriette, fordi jeg var handlingslammet. Jeg overtænkte alting og var kommet ind i en negativ spiral. Jeg slog mig selv i hovedet med kritik. Jeg følte ikke, at jeg var god nok. Jeg havde meget lidt energi. Forløbet hos Henriette er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Jeg går herfra med troen på mig selv, en masse værktøjer i tasken og fjernbetjeningen til min egen lykke.

Jeg slog mig selv i hovedet med kritik og negative tanker. Jeg var rigtig hård mod mig selv og følte ikke, at jeg var god nok. Jeg følte mig hele tiden ked af det, og jeg var overskygget af negative tanker. Jeg havde meget lidt energi.

Jeg var rigtig god til at ”fake” min selvtillid og mit generelle velvære blandt vennerne og omverdenen. Men jeg vidste godt, at der var noget fundamentalt indvendigt, som skule fixes.

Ikke mere snak – tid til handling …
Det var min familie, som foreslog at jeg skulle snakke med en coach. Til at starte med fejede jeg hurtigt ideen væk. Jeg ville klare det selv. Jeg havde ikke brug for hjælp, og så slemt var det jo ikke… fortalte jeg mig selv. Det kunne ikke passe, at jeg ikke kunne klare mig selv og tage vare på mit eget liv. Så jeg fortsatte ud af samme spor i håbet om, at jeg selv ville fixe mine problemer… Dét sagde jeg til mig selv i 2 år!

Til sidst blev jeg træt af at høre mig selv snakke, og jeg tænkte, at dem omkring mig nok måtte have det på samme måde. Jeg var blevet ham ”den negative”, som aldrig have noget godt at sige.

Coaching hos Henriette er trygt
Forløbet hos Henriette har givet mig mange aha-oplevelser. De har givet mig en større selvindsigt og forståelse for mine egne handlemønstre. Jeg har lært mig selv bedre at kende. Jeg har lært, hvordan jeg selv kan have indflydelse på mine tanker.

Henriette var super god til at skabe et rum, hvor jeg følte en tryghed i at åbne op og være ærlig.  Jeg har fået utroligt meget med mig fra hver snak. Jeg er hver gang gået derfra med fornyet energi og følelsen af at komme ind på sporet mod det, jeg gerne ville. Det har hjulpet mig til at gøre min overtænkning til handling.

Nye værktøjer gav fornyet energi og tro på mig selv!
Henriette har givet mig mange værktøjer, som jeg bruger hver eneste dag. I dag er jeg meget mere positiv. Jeg er generelt bare mere glad, og jeg har fået energien tilbage.

Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke tog imod tilbuddet om hjælp og startede tidligere. Jeg levede for længe i en negativ spiral, hvor jeg ikke kom nogen steder hen.

Forløbet hos Henriette er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Det har givet meget mere end jeg havde forventet.

Jeg går herfra med troen på mig selv, en masse værktøjer i tasken og fjernbetjeningen til min egen lykke.

Tak for alt Henriette – Det har været så givende!

Jacob, 25 år

Læs mere

Udfordringer i ungdomslivet

Unge og studieliv Coachingzonen

Effektivt forløb, hvor du lærer at:
Navigere i hverdagen og studielivet, skabe struktur, planlægge, prioritere, stå på egne ben, håndtere overgangen fra ung til voksen, træffe afgørende valg, bruge sine styrker optimalt og skabe større tillid til og tro på eget værd

Læs mere »

Eksamensangst, præstationsangst, stress

Professionel eksamenshjælp

Effektivt forløb til at håndtere:
Bekymringer, katastrofetænkning, overtænkning, tankemylder, præstationsangst og stress i forbindelse med eksamen eller andre situationer, hvor du skal fremlægge og præstere

Læs mere »

Om coachingzonen

Kvinden bag Coachingzonen (2006) er Henriette Høeg. Hendes mission er at være med til at skabe robuste organisationer, der tackler udfordringer og forebygger stress i tide, så både ledere og medarbejdere kan folde deres fulde potentiale ud, og trivslen kan blomstre. Glade medarbejdere har positiv effekt på bundlinjen.

 

Om Henriette Høeg

Henriette brænder for at gøre en forskel for alle – voksne som unge – der oplever mistrivsel, pres, stress eller stressrelateret angst. Hun tilbyder skræddersyede forløb med afsæt i NLP, Positiv psykologi og Metakognitiv psykologi. Henriette har en bred, faglig ballast og møder den enkelte med empati, energi og en skarp intuition.

 

Kontakt mig her

Sundhedscenteret
Frederiksgade 7
3400 Hillerød

Hos Norup
Roskildevej 46
2000 Frederiksberg 

+45 6186 8611

hh@coachingzonen.com