+45 6186 8611 hh@coachingzonen.com
Metakognitiv stresscoaching og stressbehandling

Metakognitiv stresscoaching og stressbehandling

Coachingzonen tilbyder metakognitiv stresscoaching og stressbehandling til unge og voksne, der mistrives eller har symptomer på stress og angst.

Gennem nærværende samtaler, fuld af effektive redskaber, hjælper jeg den enkelte på vej – til trivsel og mental balance.

Jeg skaber et tillidsfuldt rum, hvor du føler dig hørt og set. Jeg er nærværende og lytter aktivt. Udfordrer jeg dig med spørgsmål, har jeg altid en positiv intention.

Har du brug for min hjælp?

Du er velkommen til at kontakte mig, helt uforpligtende, for at høre, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Nedenfor kan du læse mere om, hvad du kan få ud af metakognitiv stresscoaching og stressbehandling.

Er du nysgerrig på, hvad andre kunder har fået ud af metakognitiv stresscoaching og stressbehandling, så kan du læse de “autentiske kundehistorier” på min side.

Om mig

Jeg har 18 års erfaring at trække på som stresscoach, og en bred vifte af uddannelser. Samtaler og forløb hos mig tager afsæt primært i Positiv Psykologi og Metakognitiv Psykologi.

Jeg har et oprigtigt ønske om, at du skal have et godt liv – fri af stress og angst. Lad mig følge dig på vej…

Angsten var min tro følgesvend – i dag er jeg angstfri!

Mit liv har været præget af angst, i sådan en grad, at jeg ikke har kunnet fungere. Tankerne styrede mig fuldstændig! Jeg mærkede en forskel allerede efter den første samtale med Henriette. Jeg fik redskaber, jeg kan arbejde med, hele livet. Jeg lever ”med hånden på hjertet” mit liv fuldstændig angstfrit i dag.

Taknemmelighed!

Jeg er så taknemmelig for den behandling, jeg har fået hos Henriette. Metakognitiv stresscoaching giver så meget mening, og jeg har fået mange redskaber at arbejde med.

Forløbet hos Henriette har givet mig meget mere end jeg turde håbe på. Jeg har fået et liv, jeg aldrig havde troet var muligt. Jeg har aldrig tidligere oplevet at have det så godt, som jeg har det i dag. Jeg har prøvet mange forskellige behandlingsformer, men intet af dét har tidligere hjulpet.

Jeg vil anbefale dét til alle, der slås med angst, OCD, depression, lavt selvværd, stress.

Jeg har haft angst så længe jeg kan huske …

Mit liv har været præget af angst. Meget tidligt i mit liv blev angsten en trofast følgesvend, og den har altid begrænset mig i at gøre dét, som jeg har haft lyst til.  I perioder har angsten/tankerne begrænset mig så meget, at jeg slet ikke har kunnet fungere. 

Tankerne styrede mig!

Angsten/tankerne styrede mig fuldstændig, jeg kunne bl.a. ikke være alene, spise mad, gå i bad, tage ud og handle. Jeg lukkede mig helt inde i mig selv, kunne ikke sove osv. Jeg havde rigtigt mange katastrofetanker, og bekymrede mig om alt. Jeg kunne ikke tage mig af mig selv, og værst af alt mine børn. Jeg var i en periode nødt til at flytte hjem til min far, og efterlade min mand alene med vores 2 børn.

Allerede efter første samtale fik jeg det bedre …

Jeg mærkede allerede en forskel/effekt efter den første samtale, jeg havde med Henriette. Jeg fik et ”redskab”, jeg kunne arbejde med. Og derefter gik det stærkt.

Jeg har i alt været hos Henriette 5 gange – og mit liv er fuldstændig forandret. Det er ikke kun mig selv, der mærker det. Mine børn, min mand, min familie og mine omgivelser mærker det, på en meget positiv måde. Jeg er til stede i dét, jeg skal og gør, og retter ikke længere mit fokus ind ad, på katastrofetanker og fysiske fornemmelser – for de er helt væk nu. Og jeg kan være i nuet og være nærværende. Jeg agerer helt anderledes, og fysisk mærker jeg også en stor forskel. Min krop er mere i ro og balance. Jeg har kontrol over hvilke tanker, der får lov at fylde – og hvornår og hvor længe.

Jeg er på ingen måde begrænset længere, jeg lever i nuet og bekymrer mig ikke om fremtiden. De automatiske katastrofetanker dukker slet ikke frem mere.

Tidligere kunne jeg ikke være ude at spise på restaurant med min familie og nyde bare at være dér i deres selskab og nyde maden. Jeg gik helt ind i mig selv og var ikke til stede og nærværende, jeg sov dårligt om natten forinden, jeg bekymrede mig længe før. I dag nyder jeg at komme ud med min mand og vores børn, og vi gør det ofte. Jeg er til stede og nærværende, og jeg nyder maden.

Redskaber for livet …

Den største aha oplevelse for mig har været en enkelt sætning: ”Tanker har ikke magt”. Hvis angsten en dag viser sit ansigt, har jeg fået redskaber for livet, som jeg kan hive frem og anvende.

Henriette får mig varmeste anbefaling. Hun er meget professionel, imødekommende, omfavnende, opmuntrende, støttende og tilgængelig på den måde, at hun lynhurtig svarer tilbage ved henvendelse.

Maria, 36 år 

Læs mere
zdghzfghsxfghj

Stressbehandling og coaching

stressbehandling, coaching, rådgivning

Personlig udviklingsrejse 

Forløbet tager dig gennem øvelser og redskaber til at genskabe tro på dig og balance i livet. Herunder leveregler, mønstre, overbevisninger, strategier, værdier.

Læs mere »

Metakognitiv stresscoaching

Metakognitiv stresscoaching

Vejen til mental balance – fri af: 

Bekymring, katastrofetænkning, overtænkning, tankelæsning, tankemylder, stress og angst

Læs mere »

Indledende samtale

Du får:

 • 90 minutters nærværende samtale med fuld fokus på dig
 • Overblik og klarhed over din personlige udfordring
 • Konkret afklaring af dit personlige mål
 • Adgang til min viden og en vifte af effektive øvelser og redskaber
 • Efter samtalen modtager du en e-mail med forslag til, hvordan jeg kan skræddersy et forløb med det antal samtaler, indhold og redskaber, du har behov for.

Jeg vil gerne bestille en indledende samtale.

Individuelt, skræddersyet forløb

Du får:

 • Samtaler á 60 minutters varighed
 • Kompetent rådgivning, sparring, coaching
 • Konkrete øvelser og redskaber, der matcher de temaer og udfordringer, vi har aftalt at arbejde med
 • Ved behov, kort dialog på sms/e-mail imellem samtalerne
 • Løbende evaluering, så processens fremdrift sikres
 • Opfølgning og afslutning på dit samlede forløb

Du kan købe rabat-klippekort, der matcher dit behov.

Om coachingzonen

Kvinden bag Coachingzonen (2006) er Henriette Høeg. Hendes mission er at være med til at skabe robuste organisationer, der tackler udfordringer og forebygger stress i tide, så både ledere og medarbejdere kan folde deres fulde potentiale ud, og trivslen kan blomstre. Glade medarbejdere har positiv effekt på bundlinjen.

 

Om Henriette Høeg

Henriette brænder for at gøre en forskel for alle – voksne som unge – der oplever mistrivsel, pres, stress eller stressrelateret angst. Hun tilbyder skræddersyede forløb med afsæt i NLP, Positiv psykologi og Metakognitiv psykologi. Henriette har en bred, faglig ballast og møder den enkelte med empati, energi og en skarp intuition.

 

Kontakt mig her

Sundhedscenteret
Frederiksgade 7
3400 Hillerød

Hos Norup
Roskildevej 46
2000 Frederiksberg 

+45 6186 8611

hh@coachingzonen.com