+45 6186 8611 hh@coachingzonen.com

Henriette Høeg

– hjertet bag Coachingzonen

Coachingzonen & Henriette Høeg

Coachingzonen er en coaching- og konsulentvirksomhed (anno 2006), der tilbyder services til:
  • Virksomheders medarbejdere, hr-medarbejdere og ledere
  • Privatpersoner; voksne som unge

Vision, mission og passion

Kvinden bag er Henriette Høeg, hvis mission er at være med til at skabe robuste organisationer, der tackler udfordringer og forebygger stress i tide, så både ledere og medarbejdere kan folde deres fulde potentiale ud, og trivslen kan blomstre. Glade medarbejdere har, som bekendt, positiv effekt på bundlinjen.

Henriette brænder for at gøre en forskel for dem, der oplever mistrivsel, pres, stress eller stressrelateret angst. Til dem tilbyder hun skræddersyede samtaleforløb med afsæt i NLP, Positiv psykologi og Metakognitiv psykologi.

Om Coachingzonen Henriette Høeg

Personlighed og faglighed

Af natur er Henriette energisk, idérig og nysgerrig.

Hun sørger løbende for at uddanne sig og holde sig ajour med ny viden inden for sit felt.

Henriette er certificeret Udviklings- og Proceskonsulent, Træner, MINDStrain coach og metakognitiv stresscoach.

Praktisk erfaring

Henriette har mere end 4000 sessioner bag sig, med karakter af coaching, mentoring, sparring og rådgivning.

Herudover har hun mere end 10 års erfaring i at designe og gennemføre både åbne og skræddersyede undervisningsforløb, kurser og workshops.

 

Tilgang til mennesker og opgaver

Henriette møder andre mennesker med empati, respekt og en skarp intuition. Hun tror på, at alle mennesker har styrker og talenter at byde ind med, og hjælper gerne den enkelte med at finde dét.

Henriette arbejder fokuseret, kreativt og målrettet med alle opgaver, der i øvrigt baseres på nyeste litteratur og stressforskningsresultater, kombineret med konkrete værktøjer fra bl.a. NLP, Positiv psykologi og Metakognitiv psykologi.

Baggrund

Inden Henriette startede egen virksomhed (2006) arbejdede hun i kursus-, konsulent- og rejsebranchen. Fra den tid har hun erfaring med:

Salg, kundeservice, studievejledning, kursus koordinering, administration

HR, rekruttering, personaleledelse, personaleudvikling, personaleadministration

Coachingzonen kan hjælpe dig …

Om coachingzonen

Kvinden bag Coachingzonen (2006) er Henriette Høeg. Hendes mission er at være med til at skabe robuste organisationer, der tackler udfordringer og forebygger stress i tide, så både ledere og medarbejdere kan folde deres fulde potentiale ud, og trivslen kan blomstre. Glade medarbejdere har positiv effekt på bundlinjen.

 

Om Henriette Høeg

Henriette brænder for at gøre en forskel for alle – voksne som unge – der oplever mistrivsel, pres, stress eller stressrelateret angst. Hun tilbyder skræddersyede forløb med afsæt i NLP, Positiv psykologi og Metakognitiv psykologi. Henriette har en bred, faglig ballast og møder den enkelte med empati, energi og en skarp intuition.

 

Kontakt mig her

Sundhedscenteret
Frederiksgade 7
3400 Hillerød

Hos Norup
Roskildevej 46
2000 Frederiksberg 

+45 6186 8611

hh@coachingzonen.com