+45 6186 8611 hh@coachingzonen.com

Stressbehandling og coaching

– en personlig udviklingsrejse

Stressbehandling og coaching

Uanset om du er akut stresset, eller du har været stresset i en længerevarende periode, kan du få hjælp hos Coachingzonen.

Et individuelt stressbehandlingsforløb tager udgangspunkt i din nuværende situation og din konkrete tilstand. Forløbet er baseret på samtale og en lang række effektive redskaber, som du arbejder med imellem samtalerne. 

Vi evaluerer løbende, så vi sikrer, at der er fremdrift, og at du får det bedre.

Slip ansvaret!

Jeg tager ansvaret for processen og fører dig nænsomt og med kyndig hånd, gennem forskellige faser, indtil du mærker, at du er i mental balance og trives.

Har du behov for hjælp til at vende tilbage til din arbejdsplads, efter stresssygemelding, så byder jeg også gerne ind med redskaber og gode råd. 

I stressbehandlingsforløbet kan du lære at:

 • Afstresse din krop og sind – og genskabe den naturlige balance i nervesystemet
 • Identificere årsager og triggere til din stressbelastning på forskellige livsområder
 • Forstå sammenhængen mellem dine tanker, følelser, krop og adfærd
 • Implementere nye strategier og vaner, så du bevarer dit overskud og energi
 • Tage ansvar for dig – og prioritere i overensstemmelse med dine værdier
 • Behandle dig selv pænt og styrke dit selvværd
 • Genopdage dine egne styrker – og bruge dem konstruktivt
 • Skabe balance i hverdagen mellem arbejds- og privatliv
 • Lægge en konkret plan for at komme tilbage til arbejdslivet, hvis du er sygemeldt
 • Fastholde balancen og forebygge stress fremadrettet

Stressbehandling i praksis

 • Alle forløb hos Coachingzonen starter med en indledende samtale á 90 minutter. 
 • Du kan mødes med mig i Hillerød eller på Frederiksberg. Samtalen kan også foregå på telefon, med helt samme udbytte.
 • Bagefter modtager du en e-mail med forslag til, hvordan jeg kan skræddersy et forløb med det antal samtaler, indhold og redskaber, du har behov for.
 • Vi går i gang med selve stressbehandlingsforløbet, når du meldt tilbage, at du er klar. 
 Stressbehandling, coaching og rådgivning

Skal vi starte din udviklingsrejse?

Et stressbehandlingsforløb hos Coachingzonen er ikke bare “akut” hjælp. For mange kan det være livsforandrende.

I forløbet lærer du, hvordan du ruster dig til at håndtere livets udfordringer. Du får en effektiv værktøjskasse, du til enhver tid kan bruge, når der er “bump på livets landevej” i fremtiden.

Må jeg komme med på din personlige udviklingsrejse – så tryk på knappen, og du er på vej… 

Mange andre har haft det ligesom dig – læs her hvad de fortæller om forløbet

1000 tak og tak for dig, Henriette. Det har været en meget lærerig proces. Uden din guidning og hjælp var jeg ikke nået så langt, på så kort tid. Det er jeg meget taknemmelig for. Jeg ser mig selv i et andet lys, og jeg har troen på, at min videre vej bliver spændende og meget positiv. Jeg kommer helt sikkert til at savne vores snakke, der har været meget givende.

Charlotte

Jeg kan varmt anbefale Henriette som stressbehandler, fordi hun er en meget kompetent og anerkendende coach med stor viden om stress og afstressning.

Mette, Customer Communication Manager

Henriette forstår at skabe en tillidsvækkende stemning. Jeg fik specielt meget ud af at blive coachet på stress, hvor Henriette førte mig sikkert gennem processen, så jeg den dag i dag stadig har stor gavn af de værktøjer, som jeg fik under forløbet.

Charlotte, HR Udviklingskonsulent

Det har været fantastisk at opleve den forskel arbejdet med Henriette har gjort. Jeg har lært at have opmærksomhed på mine egne behov og holde fokus på de ting, som jeg selv har indflydelse på, kan påvirke og ændre. Henriettes tilgang til mig og min situation har været yders professionel og behagelig.

Katja Hansen, Økonomimedarbejder

De tre nøgleord jeg tager med mig nu og i fremtiden er bevidsthed, positivitet og troen på mig. Tusinde tak for denne gang.

Vicky, Coach og underviser

Stor tak for alle de gode input og skarpe spørgsmål. Jeg er positivt overrasket over, hvor meget jeg har fået ud af hver session. Udbyttet har helt klart oversteget mine forventninger.

Lisbeth, Production controller

Henriette er et fantastisk og talentfuldt menneske, der er dedikeret i sit arbejde som stresscoach og underviser. Som kunde oplever jeg, at hun har påvirket mig med sin positive energi og varme – og været i stand til at hjælpe mig med sine færdigheder, til selv at finde vejen ud af stress. Henriette er et hjertemenneske med den suveræne evne til at bevare et professionelt forhold. Tak!

Kristina, Fysioterapeut

Tusinde tak for at have gjort en afgørende forskel for mig. Jeg har lavet en general feed-back til min arbejdsgiver og jeg synes lige, at du skal se hvad jeg har skrevet omkring mit forløb hos dig: ”Noget der gjorde en meget stor og afgørende forskel for mig, var den mulighed jeg fik for et forløb – og ikke mindst min coach, Henriette Høeg. Allerede fra den første gang, jeg var hos hende, gik jeg fra at bruge timevis hver dag på at spekulere på dét, der var sket – og ikke mindst ”hvad nu hvis” tanker. Jeg fik hurtigt fundet stop-knappen til min ”tørretumbler”. Jeg havde decideret dødsangst inden. Det var nærmest væk efter første møde med Henriette. De redskaber jeg fik – og måden de blev formidlet på – gjorde at jeg aktivt kunne parkere tankestrømmen. Jeg stoppede også med at google på symptomer – og blev nærmest ”lykkelig”. Jeg kan på det varmeste anbefale, at I henviser til Henriette Høeg” …

Bjarne, rådgiver i finansbranchen, København

Om coachingzonen

Kvinden bag Coachingzonen (2006) er Henriette Høeg. Hendes mission er at være med til at skabe robuste organisationer, der tackler udfordringer og forebygger stress i tide, så både ledere og medarbejdere kan folde deres fulde potentiale ud, og trivslen kan blomstre. Glade medarbejdere har positiv effekt på bundlinjen.

 

Om Henriette Høeg

Henriette brænder for at gøre en forskel for alle – voksne som unge – der oplever mistrivsel, pres, stress eller stressrelateret angst. Hun tilbyder skræddersyede forløb med afsæt i NLP, Positiv psykologi og Metakognitiv psykologi. Henriette har en bred, faglig ballast og møder den enkelte med empati, energi og en skarp intuition.

 

Kontakt mig her

Sundhedscenteret
Frederiksgade 7
3400 Hillerød

Hos Norup
Roskildevej 46
2000 Frederiksberg 

+45 6186 8611

hh@coachingzonen.com