+45 6186 8611 hh@coachingzonen.com

Bosat i udlandet, kunne jeg mærke, at jeg ville have et coachingforløb på mit eget sprog.

Jeg tog fat i Henriette efter mange anbefalinger, men spørgsmålet var: ”Går det an med telefoncoaching?” Til min store begejstring var svaret ja!

Telefoncoaching er effektivt 

Vi havde et introduktionsmøde, over telefonen, så Henriette kunne mærke hvad jeg præcis skulle have hjælp til. Efterfulgt af mailkorrespondance og en plan for vores “telefon” møder, gik vi i gang. Forløbet inkluderede hjemmeopgaver, så jeg kunne teste mig frem med diverse værktøjer, jeg fik.

Værktøjskassen bruger jeg stadig

Den værktøjskasse, jeg har fået, er jeg er yderst taknemlig for.

Alt fra den berømte STOP knap, til at lære hvad mine triggers var og styre vs. styre uden om dem, til faktisk at skrue min tid op på dét, som bringer noget godt – og ikke bruge for meget tid på det dårlige.

Den dag i dag anvendes værktøjskassen, helt automatisk – og den følelse er magisk! Jeg er tilbage til at være mig, i fuld kontrol.

Jeg anbefaler Henriettes coaching – også på distancen!

Dét jeg ved med sikkerhed er, at hvis jeg får brug for en “reminder”, så ringer jeg eller mailer, og så har jeg Henriette i røret. Hun er heldigvis bare et ”klik” eller et kald borte – og for mig er det en tryghed, jeg ikke vil undvære.

Jeg vil til hver en tid anbefale Henriette som coach – også på distancen. Giv hende et kald!

All the best
Christina