+45 6186 8611 hh@coachingzonen.com

Mange af mine kunder er på en slags udviklingsrejse – hjem til sig selv.

En af de kvinder, jeg netop har haft i et coachingforløb, har i en periode været meget langt væk hjemmefra. Det var ved at koste hende dyrt. For livet kom til at handle om overlevelse, og det satte sine spor. 

På vejen væk … 

På et tidspunkt gik det godt, men som tiden gik, mistede hun følingen. Hun fulgte bare med, når andre satte kursen. I sin iver efter at tilpasse sig, lod hun andre bestemme retning og tempo. Hun glemte helt, at hun også havde sit eget kompas.

Kvinden begyndte at lægge mærke til, at søvnen var dårlig. Hun fik problemer med sin fordøjelse og havde ofte hovedpine. Det tappede hende for energi, og pludselig syntes selv de mindste bump på vejen uoverkommelige. 

Hun oplevede også, at hendes medrejsende ikke længere var medspillere, men modspillere med krav og forventninger. Der var ovenikøbet én af dem, der tillod sig at spørge, om det ikke snart var på tide, at hun rejste hjem til sig selv…

Efter noget tid, hvor det kun gik op ad bakke, var der intet andet at gøre end at erkende, at hun var kommet alt for langt ud. 

På udviklingsrejse – hjem til sig selv

Hun udviste stort mod og kontaktede én, der kunne hjælpe hende med at finde hjem. Da hun var ved at være hjemme igen, traf hun en vigtig beslutning. Hun vil aldrig længere væk end hun hurtigt kan finde hjem til sig selv.

I dag er kvinden afslappet og glad. Hun har en rygsæk fuld af erfaring, som hun ikke vil være foruden. Rejsen har givet hende læring for livet. 

Navigation efter det indre kompas 

Kvindens historie fortæller, hvor vigtigt det er at navigere efter det indre kompas – at lytte til egne behov, følelser, værdier.

Hvis vi konstant tilpasser os omgivelserne, er der en  risiko for at miste forbindelsen til os selv. Nogle mennesker fortsætter rejsen og kommer længere og længere væk hjemmefra. Overhører de signalerne om, at det er tid til at vende snuden hjem ad, kan livets rejse slutte brat …

Har du brug for en vejviser, på din udviklingsrejse – hjem til dig selv? Læs her