+45 6186 8611 hh@coachingzonen.com

Videre i livet efter stress!

Livet, som jeg kendte det, forsvandt under fødderne på mig en forårsdag. Ægteskabet skrantede, og jobbet var ikke længere et job, men en “krigszone”, hvor jeg helt enkelt bare forsøgte at overleve.

Jeg var på toppen af min karriere med kone, to børn og et nybygget hus nord for byen. Jeg havde arbejdet hårdt for at nå alt det, jeg troede, jeg og min familie havde brug for.

Det var bare ikke ”det rigtige” jeg kæmpede for.

Og da dét gik op for mig, var det smertefuldt og med en selvbebrejdende og opgivende følelse indeni. Jeg havde mistet troen på mig selv og mit formål i livet.

Jeg mistede min familie, mit hjem, mit job og alt dét, jeg kendte og holdt af. Siden fulgte en langvarig depression og et mareridt af en følelsesmæssig rutsjetur.

Kampen for at komme tilbage til et godt liv

I de efterfølgende år har jeg kæmpet. Jeg har været hele vejen rundt om læger, psykologer og psykiatere. Taget medicin – antidepressiv og psykofarmaka (en meget stor misforståelse). Dyrket masse af motion, spist sundt, læst bøger om min tilstand, lyttet til gode råd og i det hele taget gjort en masse gode ting, for at finde tilbage til livet – fri af stress og angst.

Jeg er vendt tilbage til livet igen. Jeg har det godt med min ex og mine børn, og jeg har et dejligt hjem, der passer til mig og den, jeg er. Jeg har et godt job og trives i det.

Men jeg var næppe kommer hertil uden hjælp fra Henriette.

Nye redskaber var afgørende

Henriette har hjulpet mig med at finde ro og mening i tilværelsen. Hun har givet mig redskaber, jeg stadig bruger i min hverdag – dagligt faktisk.

  • Jeg lader bekymringer være
  • Jeg fokuserer på det, der giver mening for mig, og som jeg har en reel indflydelse på
  • Jeg tænker konstruktivt og holder fokus på de ting, jeg glæder mig over
  • Jeg siger fra, inden presset bliver for stort
  • Jeg laver så mange meningsfulde aktiviteter, jeg kan

Og det hjælper!

De ting, jeg har lært af Henriette, bruger jeg hver eneste dag – både bevidst og ubevidst. Det er blevet en del af den, jeg er. Det er hverken besværligt eller mærkeligt. Det er bare en anden måde at leve på og anskue sit liv og sine omgivelser på.

Positivt, nærværende og ærligt.

I dag finder jeg det gode i det, jeg foretager mig. Jeg fundet en levevis, der med Henry Fords ord i al sin enkelthed beviser, at det er muligt at komme videre i sit liv, efter stress: ”Hvis du tror, du kan, har du ret. Hvis du tror, du ikke kan, har du også ret.”

 

Den personlige historien er fortalt af en af mine kunder. Han har været i et individuelt samtaleforløb – læs mere her