+45 6186 8611 hh@coachingzonen.com

Når du bevæger dig ud af komfortzonen – det trygge – det velkendte, på vej mod nyt, så husk at holde fokus. På dét du ønsker at opnå. 

Det største benspænd, du kan lave for dig selv, er at have fokus på dét, du frygter og alle bumpene, du forestiller dig måtte komme på din rejse. Det kan faktisk betyde, at du aldrig sætter i gang. 

Hold fokus på dit mål

Fokusér på det sted, du ønsker at lande. Forestil dig, at du er dér allerede. Og mærk efter, hvordan det føles, når du er i mål? Du kan evt. også give dig selv et godt råd derfra, som kan hjælpe dig på rejsen.  

Når du bevæger dig ud af din komfortzone, så husk også at stille dig selv spørgsmålet: ”Hvad er meningen/formålet med den forandring, jeg ønsker at skabe” …  Dit svar på ”hvorfor” er hele motivationen, brændstoffet, der skal drive værket. 

Når du er bevidst om dét, der er meningsfuldt for dig, og du har sat kursen, så følger handlingen med – nærmest automatisk. Nu er det blot at sætte af – og tage dit første skridt. 

Det kan sagtens være, at du på vejen henimod noget nyt nogle gange føler, at du står i ”ingenmandsland”, lige midt imellem dét, der var, og dét som bliver. Måske ønsker du dig, at du allerede er i målet, fordi det der ”ingenmandsland” kan være et svært sted at være. Det er helt naturligt, men betyder ikke, at du skal give op eller vende om. 

Hold fokus! Og husk at være tålmodig med dig selv. For du kan ikke forcere din proces. Rejsen tager den tid, den tager. Så stop – for din egen skyld – med at ase, mase og skynde dig. 

Hav tillid til, at du kommer frem, i tide. Lige præcis når du har taget tilpas med skridt, i din proces. Hverken før eller siden. Du er allerede på vej. Du har taget første skridt … 

På et tidspunkt er du i mål og kan se, at fokus og tålmodighed betaler sig – og at alle skridtene, du gik, var vigtige.

De 7 trin til forandring

Her er en plan for dét, du kan gøre, når du ønsker at skabe en forandring i dit liv:

  1. Beslut dig for at skabe en forandring
  2. Afklar dit ”hvorfor”; formålet er med den forandring, du ønsker at skabe 
  3. Hold hele tiden fokus på dét, du ønsker at opnå 
  4. Forestil dig, at du allerede er i mål – og giv dig selv et godt råd med på rejsen, ud af komfortzonen på vej til den nye destination
  5. Tag første skridt
  6. Være tålmodig med dig selv – og mind dig selv om, at du kommer frem i tide, når du har taget alle de vigtige skridt, der er nødvendige i din proces 
  7. Fejr at du er kommet i mål 

Hold fokus på dit mål og slip frygten

Barsler du med at skabe en forandring i dit liv, men er godt i gang med at spænde ben for dig selv, fordi du ikke kan lade være med at give opmærksomhed til frygt og bekymringer om alt dét, der bliver svært? 

Giv mig et kald. Læs mere

Jeg guider dig gerne på vej – og hjælper dig med at holde fokus på dit mål.