+45 6186 8611 hh@coachingzonen.com

Målrettet hjælp til at håndtere mistrivsel, stress og eksamensangst

Unge og studieliv

Igennem mange år har jeg hjulpet en masse børn og unge i alderen 15-25 år, der

  • Føler sig presset i hverdagen i skolen, gymnasiet, på studiet eller i første ”rigtige” job
  • Har svært ved at håndtere overgangen fra ung til voksen og stå på egne ben
  • Mærker stress og stressrelateret angst
  • Lider af eksamensangst

Når du er klar til at få min hjælp, så giv mig et ring!
Så kan du lige høre min stemme, og vi kan aftale, hvornår og hvor vi mødes den første gang.

  • I den indledende samtale er det min opgave at skabe overblik over din situation
  • Herefter får du et forslag til et skræddersyet forløb, der matcher din konkrete situation og dine behov mht. omfang (antal samtaler), frekvens, indhold, metoder og værktøjer
  • Jeg stiller altid mine erfaringer, viden og effektive værktøjer til rådighed for dig.
  • Jeg forventer, at du, imellem samtalerne, arbejder videre med de øvelser og værktøjer, du får fra mig.
  • Jeg møder dig med empati, god energi og en skarp intuition.

Du vælger selv, om du ønsker at gennemføre dit forløb face to face eller på telefon. Indholdet og dit udbytte er det samme, uanset hvad du vælger.

Du kan læse lidt mere om dine muligheder for at få hjælp, lige nedenfor. Jeg kan tilbyde dig to forskellige forløb. Er du i tvivl, så finder vi en god løsning, i fællesskab.

Henriettes værktøjer gav fornyet energi og tro på mig selv! 

Jeg startede hos Henriette, fordi jeg var handlingslammet. Jeg overtænkte alting og var kommet ind i en negativ spiral. Jeg slog mig selv i hovedet med kritik. Jeg følte ikke, at jeg var god nok. Jeg havde meget lidt energi. Forløbet hos Henriette er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Jeg går herfra med troen på mig selv, en masse værktøjer i tasken og fjernbetjeningen til min egen lykke.

Jeg slog mig selv i hovedet med kritik og negative tanker. Jeg var rigtig hård mod mig selv og følte ikke, at jeg var god nok. Jeg følte mig hele tiden ked af det, og jeg var overskygget af negative tanker. Jeg havde meget lidt energi.

Jeg var rigtig god til at ”fake” min selvtillid og mit generelle velvære blandt vennerne og omverdenen. Men jeg vidste godt, at der var noget fundamentalt indvendigt, som skule fixes.

Ikke mere snak – tid til handling …
Det var min familie, som foreslog at jeg skulle snakke med en coach. Til at starte med fejede jeg hurtigt ideen væk. Jeg ville klare det selv. Jeg havde ikke brug for hjælp, og så slemt var det jo ikke… fortalte jeg mig selv. Det kunne ikke passe, at jeg ikke kunne klare mig selv og tage vare på mit eget liv. Så jeg fortsatte ud af samme spor i håbet om, at jeg selv ville fixe mine problemer… Dét sagde jeg til mig selv i 2 år!

Til sidst blev jeg træt af at høre mig selv snakke, og jeg tænkte, at dem omkring mig nok måtte have det på samme måde. Jeg var blevet ham ”den negative”, som aldrig have noget godt at sige.

Coaching hos Henriette er trygt
Forløbet hos Henriette har givet mig mange aha-oplevelser. De har givet mig en større selvindsigt og forståelse for mine egne handlemønstre. Jeg har lært mig selv bedre at kende. Jeg har lært, hvordan jeg selv kan have indflydelse på mine tanker.

Henriette var super god til at skabe et rum, hvor jeg følte en tryghed i at åbne op og være ærlig.  Jeg har fået utroligt meget med mig fra hver snak. Jeg er hver gang gået derfra med fornyet energi og følelsen af at komme ind på sporet mod det, jeg gerne ville. Det har hjulpet mig til at gøre min overtænkning til handling.

Nye værktøjer gav fornyet energi og tro på mig selv!
Henriette har givet mig mange værktøjer, som jeg bruger hver eneste dag. I dag er jeg meget mere positiv. Jeg er generelt bare mere glad, og jeg har fået energien tilbage.

Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke tog imod tilbuddet om hjælp og startede tidligere. Jeg levede for længe i en negativ spiral, hvor jeg ikke kom nogen steder hen.

Forløbet hos Henriette er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Det har givet meget mere end jeg havde forventet.

Jeg går herfra med troen på mig selv, en masse værktøjer i tasken og fjernbetjeningen til min egen lykke.

Tak for alt Henriette – Det har været så givende!

Jacob, 25 år

Læs mere

Unge og studieliv

Unge og studieliv Coachingzonen

Effektivt forløb, hvor du lærer at:
Navigere i hverdagen og studielivet, skabe struktur, planlægge, prioritere, stå på egne ben, håndtere overgangen fra ung til voksen, træffe afgørende valg, bruge sine styrker optimalt og skabe større tillid til og tro på eget værd

Læs mere »

Eksamensangst, stress og pres

Eksamensangst Coachingzonen

Effektivt forløb til at håndtere:
Bekymringer, katastrofetænkning, overtænkning, tankemylder, præstationsangst og stress i forbindelse med eksamen eller andre situationer, hvor du skal fremlægge og præstere

Læs mere »

Om coachingzonen

Kvinden bag Coachingzonen (2006) er Henriette Høeg. Hendes mission er at være med til at skabe robuste organisationer, der tackler udfordringer og forebygger stress i tide, så både ledere og medarbejdere kan folde deres fulde potentiale ud, og trivslen kan blomstre. Glade medarbejdere har positiv effekt på bundlinjen.

 

Om Henriette Høeg

Henriette brænder for at gøre en forskel for alle – voksne som unge – der oplever mistrivsel, pres, stress eller stressrelateret angst. Hun tilbyder skræddersyede forløb med afsæt i NLP, Positiv psykologi og Metakognitiv psykologi. Henriette har en bred, faglig ballast og møder den enkelte med empati, energi og en skarp intuition.

 

Kontakt mig her

Sundhedscenteret
Frederiksgade 7
3400 Hillerød

Hos Norup
Roskildevej 46
2000 Frederiksberg 

+45 6186 8611

hh@coachingzonen.com