+45 6186 8611 hh@coachingzonen.com

Effektiv hjælp til at håndtere stress og stressrelateret angst

Stressbehandling og metakognitiv stresscoaching

Siden 2006 har jeg hjulpet mænd og kvinder, der oplever mistrivsel, ubalance, uro, stress eller stressrelateret angst. Mange føler, at de har mistet kontrollen og har svært ved at navigere i hverdagen, der kan opleves både overvældende og uoverskuelig. Nogle føler afmagt, andre skam og skyld. Og for de fleste er håb en mangelvare.

Når du er klar til at gøre noget ved din udfordring, bestiller du en indledende samtale á 90 minutter hos mig. Det er min opgave at skabe klarhed og overblik over din personlige udfordring.

 • Herefter modtager du mit forslag til, hvordan vi sammen arbejder videre.
 • Jeg skræddersyr et forløb, der matcher din situation og dine behov mht. omfang (antal samtaler), frekvens, indhold, metoder og værktøjer.
 • Vi arbejder fra nuet og henimod et konkret mål for fremtiden.
 • Jeg stiller mine erfaringer, viden og effektive værktøjer til rådighed, som du også selv arbejder med imellem samtalerne.
 • Vi evaluerer processen løbende, så vi sikrer fremdrift og din personlige udvikling.

Jeg har en bred, faglig ballast og kan tilbyde dig værktøjer fra NLP, Positiv Psykologi, Kognitiv og Metakognitiv Psykologi. Jeg møder dig med empati, god energi og en skarp intuition.

Angsten var min tro følgesvend – i dag er jeg angstfri!

Mit liv har været præget af angst, i sådan en grad, at jeg ikke har kunnet fungere. Tankerne styrede mig fuldstændig! Jeg mærkede en forskel allerede efter den første samtale med Henriette. Jeg fik værktøjer, jeg kunne arbejde med, nu og resten af livet. Jeg lever i dag mit liv fuldstændig angstfrit.

Jeg er angstfri i dag!

Jeg lever i dag mit liv – ”med hånden på hjertet” – fuldstændig angstfrit. Jeg er så taknemmelig for den behandling, jeg har fået hos Henriette. Metakognitiv terapi giver så meget mening – og jeg har fået mange værktøjer at arbejde med.

Forløbet hos Henriette har givet mig meget mere end jeg turde håbe på. Jeg har fået et liv, jeg aldrig havde troet var muligt. Jeg har aldrig tidligere oplevet at have det så godt, som jeg har det i dag. Jeg har prøvet mange forskellige behandlingsformer, men intet af dét har tidligere kunnet fjerne angsten.

Jeg vil anbefale dét til alle, der slås med angst, OCD, depression, lavt selvværd, stress.

Jeg har haft angst så længe jeg kan huske …

Mit liv været præget af angst. Meget tidligt i mit liv blev angsten en trofast følgesvend – og den har altid begrænset mig i at gøre dét, som jeg har haft lyst til.  I perioder har angsten/tankerne begrænset mig så meget, at jeg slet ikke har kunnet fungere. Det var sådan, jeg havde det, inden jeg mødte Henriette og kom i behandling hos hende.

Tankerne styrede mig!

Angsten/tankerne styrede mig fuldstændig, jeg kunne bl.a. ikke være alene, spise mad, gå i bad, tage ud og handle. Jeg lukkede mig helt inde i mig selv, kunne ikke sove osv. Jeg havde rigtigt mange katastrofetanker og bekymrede mig om alt. Jeg kunne ikke tage mig af mig selv, og værst af alt mine børn. Jeg var i en periode nødt til at flytte hjem til min far, og efterlade min mand alene med vores 2 børn.

Allerede efter første samtale fik jeg det bedre …

Jeg mærkede allerede en forskel/effekt efter den første samtale, jeg havde med Henriette. Jeg fik et ”værktøj”, jeg kunne arbejde med. Og derefter gik det stærkt.

Jeg har i alt været hos Henriette 5 gange – og mit liv er fuldstændig forandret. Det er ikke kun mig selv, der mærker det. Mine børn, min mand, min familie og mine omgivelser mærker det, på en meget positiv måde. Jeg er til stede i dét, jeg skal og gør, og retter ikke længere mit fokus ind ad, på katastrofetanker og fysiske fornemmelser – for de er helt væk nu. Og jeg kan være i nuet og være nærværende.

Jeg agerer helt anderledes, og fysisk mærker jeg også en stor forskel. Min krop er mere i ro og balance. Jeg har kontrol over hvilke tanker, der får lov at fylde – og hvornår og hvor længe.

Jeg er på ingen måde begrænset længere, jeg lever i nuet og bekymrer mig ikke om fremtiden. De automatiske katastrofetanker dukker slet ikke frem mere.

Tidligere kunne jeg ikke være ude at spise på restaurant med min familie og nyde bare at være dér i deres selskab og nyde maden. Jeg gik helt ind i mig selv og var ikke til stede og nærværende, jeg sov dårligt om natten forinden, jeg bekymrede mig længe før. I dag nyder jeg at komme ud med min mand og vores børn, og vi gør det ofte. Jeg er til stede og nærværende, og jeg nyder maden.

Redskaber for livet …

Den største aha oplevelse for mig har været en enkelt sætning: ”Tanker har ikke magt”. Hvis angsten en dag viser sit ansigt, har jeg fået redskaber for livet, som jeg kan hive frem og anvende.

Henriette får mig varmeste anbefaling

Henriette er meget professionel, imødekommende, omfavnende, opmuntrende, støttende og tilgængelig på den måde, at hun lynhurtig svarer tilbage ved henvendelse.

Maria, 36 år 

Læs mere

zdghzfghsxfghj

Stressbehandling, coaching og rådgivning

stressbehandling, coaching, rådgivning

Effektivt forløb til:
Stress og personlig udvikling. Herunder vaner, strategier, mønstre, leveregler – og temaer som ansvar, livsstil, selvværd, sundhed, work-life-balance og ny business vej.

Læs mere »

Metakognitiv stresscoaching

Metakognitiv stresscoaching

Effektivt forløb til:
Bekymringer, katastrofetænkning, overtænkning, tankemylder, stress og stressrelateret angst

Læs mere »

Indledende samtale

Du får:

 • 90 minutters samtale med fuld fokus på dig
 • Fortrolighed, nærvær, empati
 • Overblik og klarhed over din personlige udfordring
 • Konkret afklaring af dit personlige mål
 • Adgang til min viden og palette af effektive værktøjer/øvelser
 • Efter endt samtale modtager du email med udførligt forslag til indholdet i et individuelt skræddersyet forløb, inkl. bud på estimeret antal sessioner

Jeg vil gerne bestille en indledende session.

Individuelt, skræddersyet forløb

Du får:

 • 60 minutters kompetent coaching, rådgivning og sparring
 • Fortrolighed, nærvær, empati
 • Sat lup på dine konkrete delmål, trin for trin
 • Konkrete værktøjer og øvelser, du arbejder med i og imellem sessioner
 • Ved behov dialog på sms/email imellem sessioner
 • Løbende evaluering af din udvikling til sikring af processens fremdrift
 • Opfølgning og afslutning på dit samlede forløb

Du kan købe rabat-klippekort, der matcher dit behov.

Om coachingzonen

Kvinden bag Coachingzonen (2006) er Henriette Høeg. Hendes mission er at være med til at skabe robuste organisationer, der tackler udfordringer og forebygger stress i tide, så både ledere og medarbejdere kan folde deres fulde potentiale ud, og trivslen kan blomstre. Glade medarbejdere har positiv effekt på bundlinjen.

 

Om Henriette Høeg

Henriette brænder for at gøre en forskel for alle – voksne som unge – der oplever mistrivsel, pres, stress eller stressrelateret angst. Hun tilbyder skræddersyede forløb med afsæt i NLP, Positiv psykologi og Metakognitiv psykologi. Henriette har en bred, faglig ballast og møder den enkelte med empati, energi og en skarp intuition.

 

Kontakt mig her

Sundhedscenteret
Frederiksgade 7
3400 Hillerød

Hos Norup
Roskildevej 46
2000 Frederiksberg 

+45 6186 8611

hh@coachingzonen.com