+45 6186 8611 hh@coachingzonen.com

Bliv klogere på stress

– book et kursus om forebyggelse

Workshops og kurser

– om stressforebyggelse og stresshåndtering

Coachingzonen afholder workshops og kurser om trivsel, stressforebyggelse og stresshåndtering, enten in house eller på ekstern lokation. 

Skræddersyet workshop

En workshop veksler mellem teoretiske oplæg, refleksion og øvelser i plenum, og varer 3-5 timer.

Skræddersyet kursus

Et kursus veksler mellem teoretiske oplæg, refleksion, dialog i plenum – og evt. træning, i små grupper, i brugen af værktøjer i praksis. Et kursus kan vare 1-3 dage, afhængig af bredde og dybde.

Målgruppe

Workshop eller kursus kan være designet til hele eller dele af virksomheden; et team, en afdeling, en konkret medarbejdergruppe eller specifikt til mellemledere og ledere.

Form, indhold, varighed og pris

Efter et kort, indledende dialogmøde afgiver Coachingzonen et tilbud, der matcher målgruppens behov og ønsker. Udover prisoverslag designer Coachingzonen et oplæg med forslag til indhold, form, varighed og dato.  

Inspiration

Virksomhedens næste workshop eller kursus kan fx handle om:

Klædt på til at forebygge medarbejderstress

Kursus for ledere, mellemledere og HR-medarbejdere, der rådgiver ledere om trivselsfremme, stressforebyggelse og -håndtering.

Vi kommer rundt om stressbegrebet, så det bliver endnu klarere hvad stress er, og hvordan det identificeres. Vi går også et spadestik dybere – og undersøger hvilken betydning mental sundhed har, for medarbejderes trivsels- og stressniveau. 

Det kan også være relevant at få bevidsthed om sin rolle og påvirkning på kulturen og medarbejderes trivsel- eller stressniveau.

Deltagerne får modeller og værktøjer, der giver indsigt og baggrundsviden nok til at kunne være i dialog med medarbejdere om trivsel og stress – og iværksætte nødvendige tiltag.

Stressforebyggelse og stresshåndtering

Kursus for alle ledere og medarbejdere, der ønsker viden og værktøjer til at forebygge og håndtere stress.

Inspiration til indhold:

  • Hvad er stress (facts, myter, årsager, faser, symptomer, nervesystem)
  • Hvordan forebygges stress, i henhold til nyeste stressforskning
  • Hvem bærer ansvaret for at forebygge og håndtere stress – og hvad kan de enkelte aktører (individ/team/leder) gøre
  • Den ideelle arbejdsdag med fokus på trivsel og stressforebyggelse (struktur, vaner, prioritering)
  • Hvordan spottes og afhjælpes stress i tide
Back in Business, efter sygemelding

Kursus for medarbejdere, der er vendt tilbage til virksomheden efter en stresssygemelding, og som ønsker at fastholde den gode tilstand og undgå at ryge ind i stress-spiralen fremadrettet.

Inspiration til indhold:

  • Stress set i ”bakspejlet” – forståelse for ens bagvedliggende mønstre, vaner, strategier
  • Viden og værktøjer til at komme godt ”Back in Business – med balancen i behold”
  • Hjælp til at lægge en bæredygtig plan for ens tilbagevenden
  • Konkrete værktøjer til at forebygge og håndtere stress fremadrettet
Skræddersyet workshop eller kursus

Kurser og workshops hos Coachingzonen

Når Coachingzonen afholder workshops og kurser, er de baseret på Henriettes mangeårige erfaringer, nyeste litteratur og forskningsresultater indenfor stressområdet. I kombination med effektfulde værktøjer og øvelser fra bl.a. NLP, Metakognitiv og Positiv psykologi. 

Henriettes baggrund – læs mere 

Tilbagemeldinger fra Coachingzonens tidligere kursusdeltagere

Tak for et super indlæg i dag – virkeligt dybdegående og spændende. Og tak for det udleverede materiale, som jeg virkeligt kan anvende privat og professionelt. Du er super kompetent og meget inspirerende. 

Gitte, Support Engineer

Henriette er en yderst kompetent stresskonsulent. Hun formidler sit budskab med en meget smittende og positiv energi. Jeg har mødt Henriette i rollen som oplægsholder i mit firma til en større skare. Med sit vindende væsen og professionelle indstilling er Henriette en gevinst for alle, der vil vide og lære mere om trivsel, stresshåndtering og forebyggelse af stress. 

Joan, Project Manager

Henriette er en meget kompetent underviser med en stor viden inden for sit felt. Henriettes faglighed og personlighed skaber den tryghed, der skal til, for at få det optimale udbytte ud af undervisningen.

Hanne, Erfaren HR Konsulent

Jeg har lutter positive oplevelser med Coachingzonen. Henriette har stor faglighed og engagement – og ikke mindst blik for, hvad gruppen hun underviser har brug for. Henriette er professionel og yderst velforberedt. Resultatet var en skræddersyet dag med både indlæg og spørgsmål til refleksion i gruppen. Det gav en god vekselvirkning og en god dialog. Henriette formår at lytte og stille spørgsmål, som rammer hver enkelt. Det er en af hendes helt store styrker. Tak for den dejlig dag, Henriette 🙂

Eva, Senior consultant

Om coachingzonen

Kvinden bag Coachingzonen (2006) er Henriette Høeg. Hendes mission er at være med til at skabe robuste organisationer, der tackler udfordringer og forebygger stress i tide, så både ledere og medarbejdere kan folde deres fulde potentiale ud, og trivslen kan blomstre. Glade medarbejdere har positiv effekt på bundlinjen.

 

Om Henriette Høeg

Henriette brænder for at gøre en forskel for alle – voksne som unge – der oplever mistrivsel, pres, stress eller stressrelateret angst. Hun tilbyder skræddersyede forløb med afsæt i NLP, Positiv psykologi og Metakognitiv psykologi. Henriette har en bred, faglig ballast og møder den enkelte med empati, energi og en skarp intuition.

 

Kontakt mig her

Sundhedscenteret
Frederiksgade 7
3400 Hillerød

Hos Norup
Roskildevej 46
2000 Frederiksberg 

+45 6186 8611

hh@coachingzonen.com