+45 6186 8611 hh@coachingzonen.com

Team Coachingzonen

Samarbejdspartnere

Coachingzonen har en række kompetente og dygtige samarbejdspartnere, der er specialister indenfor deres område.

Team Coachingzonen

Coachingzonens kompetente team består af certificerede stresscoaches og konsulenter, der alle løser coaching-, rådgivnings- og undervisningsopgaver.

Securitas Strain Line

Coachingzonen er tilknyttet stressberedskabet Securitas Strain Line, som certificeret MINDStrain stresscoach. Alle forløb er baseret på MINDStrain metoden, med udgangspunkt i metakognitiv psykologi.

Stine Abell

Certificeret NLP og Enneagram Træner, Proces- og Udviklingskonsulent

Hun arbejder som coach og konsulent med afsæt i positiv psykologi. Stine er også ekspert i ”outdoor events”, når virksomheden gerne vil sætte samarbejde og teamudvikling på dagsordenen.
Stine er selvstændig og driver Abell.dk

Christel Seierø

Certificeret NLP og Enneagram Træner

Siden 2000 har hun arbejdet som underviser inden for verbal og nonverbal kommunikation. Christel er også ekspert i kropssprog og aflæsning af de 7 grundfølelsers udtryk i ansiget. Til daglig driver Christel nlp-enneagrammet.dk, beliggende i Hvidovre.

Line Bassøe

Certificeret par- og relationsterapeut samt sexolog

Line Bassøe har klinik i Hillerød og i Hellerup, hvor hun tilbyder terapi.
Hun er tilknyttet Joan Ørtings sexolog og parterapeutuddannelse, som chefmentor.

Karina Olsen

Socialpædagog og heilpraktiker

Karina behandler børn med koncentrationsbesvær, kropslig uro og dårlig søvn, samt kvinder med hormonelle ubalancer, ud fra en naturmedicinsk grundtanke. Hun bruger øreakupunktur og homøpati.

Om coachingzonen

Kvinden bag Coachingzonen (2006) er Henriette Høeg. Hendes mission er at være med til at skabe robuste organisationer, der tackler udfordringer og forebygger stress i tide, så både ledere og medarbejdere kan folde deres fulde potentiale ud, og trivslen kan blomstre. Glade medarbejdere har positiv effekt på bundlinjen.

 

Om Henriette Høeg

Henriette brænder for at gøre en forskel for alle – voksne som unge – der oplever mistrivsel, pres, stress eller stressrelateret angst. Hun tilbyder skræddersyede forløb med afsæt i NLP, Positiv psykologi og Metakognitiv psykologi. Henriette har en bred, faglig ballast og møder den enkelte med empati, energi og en skarp intuition.

 

Kontakt mig her

Sundhedscenteret
Frederiksgade 7
3400 Hillerød

Hos Norup
Roskildevej 46
2000 Frederiksberg 

+45 6186 8611

hh@coachingzonen.com