Kontakt

Coachingzonen
Henriette Høeg, Stressrådgiver, stresscoach & konsulent
T: 6186 8611
E: hh@coachingzonen.com

Hjælpen er kun et opkald væk! Sammen knækker vi stresskurven...

Du er velkommen til at ringe, når du har brug for en snak om virksomhedens muligheder for at optimere trivsel - og forebygge, afhjælpe og håndtere stress. Herefter fremsendes konkret tilbud på det, vi har aftalt. Tilbuddet indeholder dato, tid, sted, indhold, pris og betingelser.

Ønsker du at indhente tilbud eller bestille en session eller et forløb, er du velkommen til at ringe, så vi kan aftale datoen for første session.

Ønsker du konkret hjælp til at komme godt igennem eksamen, så kan du eller dine forældre kontakte mig, så jeg kan anbefale et målrettet forløb, der giver dig værktøjer til at håndtere eksamensangst/eksamensstress bedst muligt.

Ønsker du bestille en eller flere pladser på et af Coachingzonens åbne kurser, er du velkommen til at ringe. Du kan også benytte tilmeldingsformularen, der åbner op, når du trykker "Tilmeld dig her" på den side, hvor det ønskede kursus er beskrevet.

I alle tilfælde er du også velkommen til at sende en forespørgsel til Coachingzonen.

Venligst udfyld felterne og send din forespørgsel til Coachingzonen. Jeg kontakter dig, så snart jeg har mulighed for det.

Bank- og virksomhedsoplysninger

Adresser:
Sundhedscentret, Frederiksgade 7, 1., 3400 Hillerød
Hos Norup, Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg
Hvidehus, Valbygårdsvej 64 A, 2500 Valby
Kursuscenter v/Christel Seierø, Søvangsvej 1-5, 2650 Hvidovre

Danske Bank
Reg. Nr.: 4363
Kontonummer: 3168272553

CVR nummer: 2929 1365