Good things happen
to those who go for it

Om Coachingzonen

Om Henriette

Siden 2006 har jeg arbejdet som stressrådgiver og stresscoach. Jeg coacher, rådgiver og underviser både privatpersoner og medarbejdere, HR medarbejdere og ledere. Og jeg underviser, superviserer og certificerer Stresscoaches.

Mere end 3000 sessioner med karakter af stressrådgivning, stresscoaching, trivselssparring og supervision er det blevet til over årene, og jeg har et hav af certificeringer, blandt andre:

Certificeret Udviklings- og Proceskonsulent, Træner, MINDStrain coach og metakognitiv stresscoach. Læs mit CV her (PDF)

Jeg har personlig erfaring med stress og mange af mine kunder siger, at det har stor betydning, da jeg evner at møde dem med forståelse og formår at skabe håb.

Jeg er energisk og nysgerrig af natur og sørger løbende for at uddanne mig og holde mig ajour med ny viden inden for mit felt, som gør det muligt at arbejde med og videregive virkningsfulde værktøjer til at:

  • Optimere trivsel og arbejdsglæde
  • Forebygge stress og ubalance
  • Skabe flow og balance
  • Afhjælpe og håndtere stress

Inden jeg startede egen virksomhed (2006) arbejdede jeg i kursus-, konsulent- og rejsebranchen. Fra den tid har jeg erfaring med:

  • Salg, kundeservice, studievejledning, kursus koordinering, administration
  • HR, rekruttering, personaleledelse, personaleudvikling, personaleadministration

Jeg arbejder fokuseret, målrettet og kreativt med mine opgaver. Jeg er passioneret og ønsker at gøre en helhjertet indsats for den enkeltes sundhed og trivsel. Jeg glæder mig til at gøre en forskel for dig, dine kollegaer, din virksomhed.